Grov muslimhets på Listhaugs facebookvegg

|

Er man helt uten ansvar for kommentarene som publiseres på ens facebookvegg? Selv når det dreier seg om grov hets av innvandrere og flyktninger generelt, og muslimer spesielt?

Av Tor Anders Råbu, lærer og tillitsvalgt.

Tor Anders Råbu-foto utdanningsforbundet
Foto: Utdanningsforbundet

Svin, ørkenrotter, berme, pakk, dritt, latsabber, snyltere, usiviliserte lykkejegere, feiginger, voldtektsforbrytere, kriminelle ekstremister og terrorister. Send jævelskapen dit pepperen gror, få pakket ut fortere enn svint. Ingen grunn til medlidenhet med slike svin. Det beste hadde vært å få dritten ut av landet. Jo færre muslimer og innvandrere, desto bedre. Det kan aldri bli for få av dem i landet.

 Dårlige norskkunnskaper

Jeg har kikket litt på facebooksida til statsråd Listhaug. Et lite dykk i statsrådens 8-10 siste poster på facebook viser hvordan statsrådens tilhengerskare oppfatter verden. Ordbruken i starten av artikkelen er hentet fra debatten på statsrådens egen facebookside. Denne ordbruken er ganske gjennomgående for Listhaugs tilhengeres omtale av flyktninger. En stor del av debattantene har nok fått sin utdannelse ved Livets Harde Skole. Rettskrivingen avslører det. Norskfaget har nok ikke vært så høyt prioritert på den skolen, men mange av de uteksaminerte er likevel svært opptatt av det norske, utenom språket da. Deler av den politiske argumentasjonen tyder også på at ex. phil. ikke inngår i pensum ved Livets Harde skole. Konspirasjonsteoriene flyr høyt hos de brave tastaturryttere på aller ytterste høyre fløy.

Flyktningene

Foruten tiraden av skjellsord og nedsettende vendinger om flyktninger generelt og muslimer spesielt, slår statsrådens tilhengere skråsikkert fast at flesteparten av asylsøkerne som kommer til Norge, er lykkejegere, som har kommet hit for å snylte på velferdsordningene våre. Nesten alle er snyltere uten beskyttelsesbehov. En debattant tallfester andelen til 99%, mens en annen hevder det er 100% som kun har kommet hit for å snylte og ødelegge landet vårt. For å ødelegge landet vårt ser ut til å være hovedmålsettingen til disse ørkenrottene. De er noen latsabber som kommer hit og krever å få alt opp i hendene. De krever og krever, men gir ingen ting tilbake. Det må bli slutt på å sy puter under armene på folk som ønsker seg et sugerør inn i statskassa slik at de kan leve et godt liv uten å behøve å jobbe. En debattant har hørt at muslimske flyktninger får 60.000,- i måneden, og det er mye mer enn mange nordmenn får.

Islam ødelegger Norge

Muslimene er umulige å integrere. De er alle potensielle ekstremister og terrorister, og de er her for å overta landet vårt. Moskeer popper opp over alt, og muslimer blir krenket over korset i det norske flagget. I tillegg voldtar de, tafser, steiner, trakasserer og undertykker, de sprer ondskap og skrekk. For landet vårt er utsatt for en invasjon. En ting er de som kommer nå, men vi må også være klar over at alle sammen har en hel hærskare av folk som skal komme inn på familiegjenforening. I tillegg får muslimske kvinner 10-12 barn hver. Islam er i ferd med å ødelegge fedrelandet vårt, men heldigvis har vi Sylvi. Sylvi er den eneste som har skjønt det, og hun jobber steinhardt for å hindre at landet vårt går under. Vi kan jo ikke være hele verdens sosialkontor, heller?

Fremtidsdystopier

Vi er utsatt for en invasjon, og det vil bare være et tidsspørsmål før muslimene er i flertall. Da må kvinnene gå i burka, og vi må alle lære oss arabisk. Dette er begynnelsen på slutten, og muslimene vil omdanne samfunnet til det ugjenkjennelige. Da vil det være slutt på både frihet, demokrati, ytringsfrihet og svinekjøtt. Vandalene vil rasere samfunnet med sin totalitære ideologi og kravmentalitet. Både statsfinanser og kommuneøkonomi vil ødelegges av disse giddaløse latsabbene med sin kravmentalitet. Innføring av sharialover med steining og avkapping av hender er noe vi kan vente oss i løpet av noen få tiår. Noen mener at borgerkrigen snart vil bli utløst, at folket snart vil ta til våpen mot disse fæle muhammedanerne som er i ferd med å overta landet vårt. Noen håper på at heltemodige nordmenn vil gripe til våpen og starte borgerkrig for å redde kommende generasjoners framtid. En debattant hevder sågar at krigen allerede er i gang. Også her er det veldig bra at vi har Sylvi. Hun er den eneste som kan redde landet vårt fra å bli et muslimsk kalifat i nær framtid, hun alene, selv om de rødgrønne muslimelskerne utsetter henne for hets.

Om politiske motstandere

Dessverre er det ikke alle politikere som er enig med Listhaug. Den aller ekleste er selveste tåkefyrsten, nemlig Judas Gahr Støre. Han er leder for AP-kattene. I tillegg til Judas har vi også Trine Skei Grandiosa, furteungen Hareide og Audun Lysbakken. Lysbakken er et trehode og en landsforræder som burde hatt forbud mot å uttale seg i det offentlige rom. Disse idiotene har som mål å omdanne Norge til et kalifat. De er noen naive tullinger, som har strutsehodene sine dypt plantet i sanden. De har gjort knefall for islam og er dessuten evneveike, utilregnelige, virkelighetsfjerne, gale og har i tillegg farlig lav IQ. De er også venner med IS-bødlene. Nei, takk og lov at vi har Sylvi, dere. Hun bruker all sin energi på å beskytte oss. Hun sloss for den gode sak hver dag, og er den eneste som gir oss et lite håp om en framtid uten muslimsk maktovertakelse, selv om hun må kjempe mot en mur av naive, trangsynte folk.

Media, forskere, fagfolk og andre onde krefter

Pressens primære funksjon i Norge er å drive løgnpropaganda mot FrP. TV2 har blitt det reneste muhammedanerfjernsyn, og NRK har blitt rene propagandaapparatet for fri innvandring. Norsk media kommer med oppgulp og prøver å indoktrinere og hjernevaske befolkningen med sitt forskrudde verdensbilde. Alle som har noe negativt å si om FrP generelt og Listhaug spesielt, får rikelige med taletid og spalteplass i mediene. De politisk korrekte mediehusene i Norge unnlater å fortelle folk om realitetene. Heldigvis har statsrådens støttespillere tilgang til sannheten, eller SANNHETEN, som de gjerne skriver, gjennom at de aktivt deler lenker fra rights, document og det nazistiske Frie Ord på statsrådens facebookside. Det er også godt at statsråd Listhaug står støtt og rakrygget i kritikkstormen fra politikere, journalister og andre besserwissere.

Alle hetser Listhaug

Nå har snart alt som kan krype og gå av politisk korrekte forskere og fagfolk hetset Listhaug, men folket støtter henne. De fleste forskere er jo dessuten i lomma på Arbeiderpartiet og Judas Gahr Støre. Det er noe alle vet. Derfor kan vi ikke stole på forskere. Det anbefales også at en del av de forskerne som har publisert ting som kommentarfeltet ikke er enig i, bør få sparken. Skattebetalerne betaler jo for mye av forskningen her til lands, så da er det ikke mer en rett og rimelig at de får sparken hvis de kommer fram til resultater vi ikke liker. I Livets Harde Skole er sikkert ikke forskning så viktig, tenker jeg. Det forskere gjør, er jo først og fremst å synse, uansett.

De som er uenige

Ikke alle som skriver på statsrådens hjemmeside er blodfans som tar statsråden til inntekt for det aller mest brunsvidde ekstremhøyre, selv om det er den siste gruppen som dominerer. Det hender faktisk at enkelte stiller kritiske spørsmål eller uttrykker politisk uenighet med ministeren. Disse blir karakterisert som fjols, naive tullinger, uvitende, hjernevaskede, ekstremsosialister, kommunister, venstreekstremister, gale, godfjotter, godhetsapostler, landssvikere, og venstrevridde sosialister. Noen av de som ikke deler kommentarfeltets nesegruse beundring for statsråden, er fjollete kjerringer og raddisstrømper som sprer antirasistpropaganda på grensen til naivitet (?). En annen som var uenig med statsråden fikk høre at han hadde skrevet det mest bedritne, vemmelige og hatefulle innlegget på hele siden. Det må i så fall være en prestasjon.

Offerrollen

Å dyrke offerrollen er en kjent og kjær øvelse i Fremskrittspartiet. Blant statsrådens tilhengerskare er det mange som behersker denne kunsten. Statsråd Listhaug blir jo både hetset, sjikanert og mobbet fordi noen er uenig med henne og frekke nok til å gi uttrykk for det. Både statsråden og partiet hennes er utsatt for en svertekampanje fra den blodrøde sosialistpressen, som er kontrollert og styrt av Judas Gahr Støre og Ap-kattene hans. Heldigvis står statsråd Listhaug fjellstøtt som en vakker og lysende stjerne foran sin trofaste flokk, selve folket som hun påtatt seg å redde. Hun står imot hatstormen fra sosialistene og godhetstyrannene som ønsker å overgi fedrelandet til muslimene. Enkelte av skribentene er også ofre for den politiske korrektheten som råder i kongeriket. En av dem synes at det er leit at man ikke kan slenge ut noen ukvemsord på internett uten å få politiet på døra neste dag. En annen beklager seg over at han risikerer å få problemer dersom han i et ubetenksomt øyeblikk skulle komme til å mobbe noen. En tredje synes det er trist at han ikke kan få si sin mening om våre nye landsmenn, uten å bli kalt rasist. Det er mye som er trist og leit.

Noen gode råd

Det mangler ikke på gode råd fra tilhengerskaren til statsråden. Veldig mange ønsker at Norge snarest må stenge grensa og melde oss ut av Schengen. Kanskje vi også burde melde oss ut av verden? Grensa mot Sverige må bevoktes og stenges hermetisk, særlig for de fæle muslimene med sin voldelige og totalitære ideologi. Muslimene lyser av hat og ønske om verdensherredømme. Tilhengere av det en gang så liberale partiet foreslår å innføre en del nye forbud, blant annet foreslås det å forby islam. Dette er jo en ganske totalitær tanke, siden det å forby mennesker å ha en bestemt religiøs overbevisning vil være svært vanskelig å håndheve og føre tilsyn med. Forslagsstilleren utdyper ikke hvordan dette forbudet er tenkt håndhevet. En annen vil lovregulere hva slags bekledning som skal være tillat å iføre seg i kongeriket. Hijab er blant plaggene som skal forbys. En tredje ønsker å lovregulere hva slags språk som skal snakkes i moskeene. Forslagsstilleren mener at man må forby imamene å holde sine gudstjenester på arabisk. Det skal snakkes norsk i moskeene. Med en viss konsekvens og sans for likebehandling vil jeg anta at katolske kirker må slutte å bruke latin og at norske sjømannskirker i utlandet må slutte å holde gudstjenester på norsk, men i stedet holder gudstjenester på språket i det landet kirken ligger.

Noen gode ord.

Mange av skribentene uttrykker også sin beundring for sin heltinne. Hun blir omtalt som både uredd, modig, klok og handlekraftig. En skribent mener at hun er utvalgt for å redde oss, hvorpå en annen bejubler dette med et halleluja. Hun er det beste som har skjedd oss, Norges desidert dyktigste politiker, og hun har både ryggrad og bein i nesa, noe som ellers er mangelvare blant politikere, særlig sosialistiske sådanne. Hun er den mest vettuge politiker noen sinne, og den eneste som prøver å redde fedrelandet vårt. Hun er Norges redningskvinne. Gud blir også takket for å ha sendt oss Sylvi Listhaug. Hun er et mirakel som står imot alle useriøse politiske angrep. Hun kjemper for land og folk med et klarsyn som ingen andre politikere har. Hun lar seg ikke stoppe av trangsynte hjernevaskede personer. Det slås fast at 99% av befolkningen støtter henne, men at mange er redde for å stå fram fordi de er redde for å bli stemplet som rasister. Så slemme kan sosialistene være, stemple folk. Listhaug er den eneste patrioten som nå kan få rette opp i kaoset etter tiår med vanstyre og hun er heldigvis godt i gang med å rette opp i all galskapen som sosialistene har stelt i stand.

Ingen reaksjon fra Listhaug

Jeg har tatt utgangspunkt i de 8-10 øverste postene på statsrådens facebookside. Kommentarene holder en gjennomgående tone som det jeg har referert her, og alt jeg har referert stammer fra faktiske kommentarer på statsrådens facebookside. Statsråden legger ut en blanding av hverdagslige bilder og lenker til avisartikler. Avisartiklene er utelukkende knyttet til forslag om innstramminger og problemer knyttet til innvandring. Jeg har ikke registrert at hun har postet noe som omtaler innvandring som positivt, suksesshistorier om integrering osv. Det hun legger ut, er tydeligvis materiale som virker som fluepapir på konspirasjonsteoretikere, hatefulle rasister og folk på aller ytterste høyre fløy. Svært mange av standpunktene som formidles på siden, ligger langt til høyre for både Fremskrittspartiets politikk og de standpunkter statsråden har gitt uttrykk for. I tillegg til å poste saker er statsråden av og til inne og kommenterer det som blir skrevet. Dette er som regel hyggelige og ufarlige ting, fans som har møtt statsråden osv. Jeg har ikke registrert at statsråden har reagert på nedsettende karakteristikker om flyktninger, politiske motstandere, ren rasisme eller åpenbare konspirasjonsteorier. Dette er det mye av, og hun hadde hatt rikelig med anledning til å imøtegå noen av de mest ekstreme uttalelsene. Jeg kan ikke tolke dette annerledes enn at dette er en bevisst strategi. Her er det en velgergruppe som skal tas vare på, selv om de står milevidt fra partiets offisielle politikk.

Må rydde opp i grumset

Det er i utgangspunktet positivt at politikere bruker sosiale medier og er i kontakt med velgerne på den måten. En statsråd er likevel en av de øverste representantene for norske myndigheter. At hun velger å la en del av disse kommentarene bli stående, og bli stående uimotsagt, vitner om at hun bevisst maner til splid fremfor god integrering. Dette burde ikke være en statsråd verdig. Et annet og noe mer komisk trekk er den servile beundringen hun oppnår hos en del av tilhengerne sine. Det er greit å ha sans for enkelte politikere, men jeg har aldri sett noen andre norske politikere omtalt med samme svulstige patos fra tilhengerskaren. Noe lignende tror jeg nesten man må til Nord-Korea for å oppleve. Det gjør meg trist å konstatere at en statsråd ser ut til å dyrke splittelse og nøre opp under kommentarfeltgrums. Det gjør meg også trist å være vitne til en statsråd som ikke tar den viktigste delen av jobben sin på alvor, nemlig å inkludere og legge til rette for at integreringen skal bli så god og vellykket som mulig.

Innlegget ble først publisert på Tor Anders Råbus facebookvegg. 

0 0 votes
Artikkelvurdering
hetskommentarfeltmobbingmuslimhetsSylvi Listhaug
Abonner
Send e-postmelding når
7 Kommentarer
Best likt
Nyeste Eldste
Inline Feedbacks
View all comments
Anne-Mari Sæther

Denne trenger å bli delt. Igjen og igjen. Og igjen…

Kenn Are Martinsen

Det er du som opphyller deg selv, og bruker dine “titler” for å legitimere dine islamkonformerende uttalleser. Forskjellen er at du insinuerer og forkler stråmenn og ad hominem angrep, og distribuerer skyld til genuint bekymrede vanlige nordmenn. Mao Du kaller dine medborgere, for det mest kvalmende, men pakket elegant inn i med bue og sløyfe, men innholdet er MER giftig enn å si ting rett ut. Pluss, at hvis det er muslimhets og kritisere en dokumentert barbarisk ideologi, så fortjener du “titlene” dine strippet fra deg. Arroganse på høyeste nivå. Stakkars. Seriøst, skal be for Deg jeg, kanskje Guden av sannhet vil kunne røre noe i ditt hjerte av sten!! Mvh Kenn Martinsen.

Thomas Ring

Vi har heldigvis en yttringsfrihet i Norge enn så lenge. Så det å ville andres meninger til livs, bare med sosialistisk fortegn, er jo bare et annet standpunkt, men samme retorikk bare langt ute på venstre fløyen. Du er ikke en moralens vokter sendt fra gud med kjærlighetsbudskap til verden så glem glamoren. Det du gjør er å lyse skam over folk som er bekymrett for den utviklingen vi ser og det mener jeg viser liten innsikt, men stor arroganse. Faktummet er at det ikke kan stikkes under teppe at europa virkelig sliter for tiden og det kommer av store flyktning pågang fra en annen kultur.

Det er ett ordtak som sier at: ” Det du sier om meg sier vell så mye om deg.” Jeg tror du kunne hatt godt av å fordype deg litt i det dersom selvinnsikt er den kjepphesten du rir ovenfor andre som ser noe annet enn du selv gjør. Utover dette gidder jeg ikke bruke mer tid på ren arroganse i form av; “jeg har alltid rett” tankegang.

Kåre A. Lie

Jeg er dypt bekymret over at religion.no har valgt å publisere slik arrogant og useriøs besserwisserskap som vi finner i denne artikkelen. Jeg har selv levert en artikkel (om Barlaam og Josaphat) til religion.no. Men jeg ønsker ikke å bli assosiert med slike utgytelser som i ovenstående artikkel. Jeg vil derfor be religion.no om å slette enten ovenstående artikkel eller min artikkel her.

Jan

Kanskje greit å innse at man ikke har redaktøransvar for hva andre skriver på Facebook? Greit nok at man har sin side og kan poste sine meninger, men hva andre føyer til av meninger er det Facebook som må ta ansvar for.

Selvsagt står man fritt til å sensurere det man vil, men kanskje er det like greit at folk får utløp for sin frustrasjon på den måten. Enhver får stå for det man sier på Facebook.

SiwHa

Statsråden kunne valgt å svare på det hatefulle ytringene med et “Der gikk du over streken” eller lignende. Hennes konsekvente og manglende reaksjon får meg til å tro at hun synes det er helt grei måte å omtale meningsmotstandere på.