Ofte stilte spørsmål

Er Direktedebatt en del av Religioner.no? Ja, og nei. Siden er knyttet til Religioner.no, og erstatter nettsidens debattspalter, Meninger, men det er en egen nettside. Viktigst er kanskje at Direktedebatt ikke utelukkende fokuserer på religioner og livssyn.

Kan jeg legge inn innlegg selv på Direktedebatt? Ja, på DD kan du selv legge inn innlegg. Derav navnet Direktedebatt.

Hvorfor ble innlegget mitt slettet? Blir innlegget ditt slettet skyldes det enten at innholdet på bryter med retningslinjene, inneholder bilder som du mangler rettighetene til, eller fordi innlegget ikke tilfredsstiller sidens kvalitetskrav.

Kan jeg få en forklaring på hvorfor innlegget mitt ble slettet? Du kan be om en forklaring på hvorfor innlegget gjennom vår meldingstjeneste. Vi forbeholder imidlertid retten til å slette innlegg uten å gi en forklaring.

Hvorfor blir ikke krenkende kommentarer slettet med en gang? Vi sletter kommentarer som bryter med retningslinjene så raskt vi kan. All moderering på DD foregår imidlertid på frivillig basis og det kan derfor forekomme at kommentarer blir værende en stund før de slettes. Vi beklager det og ber om forståelse for at vi har kapasitetsbegrensninger.