Hvordan forholder Humanistforbundet seg til julehøytiden?

|
matteus-test.png

Julen er en høytid man ikke kommer utenom dersom man bor i Norge, uansett hvilket livssyn man selv tilhører. Hvordan forholder Humanistforbundet seg til julen?

Av Religioner.no.

“Mange av våre medlemmer feirer jul”, fastslår generalsekretær i Humanistforbundet, Jan-Egil Mosand. I klippet nedenfor kan du høre hva Humanistforbundet mener om høytiden vi er på vei inn i.

Opptaket er gjort i forbindelse med Uenighetens fellesskap-prosjektet, som er et samarbeid mellom Eldorado bokhandel, Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn, Religioner.no og flere titalls norske livssynssamfunn. Målet med prosjektet er å gi norske livssynssamfunn en anledning til å formidle sine synspunkter i ulike spørsmål direkte, uten filtrerende mellomledd, slik som oss i Religioner.no eller andre medier.

Prosjektet består av en 550 kvadratmeter stor sal i Eldorado bokhandel i Oslo, samt en nettside hvor du kan se, høre og lese om hva norske livssynssamfunn mener om et antall spørsmål. Både det fysiske senteret og nettsiden vil bli ferdigstilt i løpet av vårhalvåret 2017.

I løpet av adventstiden og julen vil vi publisere noen sesongaktuelle smakebiter på prosjektet her på Religioner.no. Følg med for å se hva ulike livssynssamfunn mener om julen og Jesus.

Merknad: Videoklippene kan fritt distribueres, men kun slik de er. Klipping eller miksing av videoene kan kun gjøres med samtykke fra Humanistforbundet.

0 0 votes
Artikkelvurdering
Abonner
Send e-postmelding når
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments